Kas Hafızası

Fatih Demirkol

Fatih Demirkol

Rahmetle anıyoruz,

Can Bartu anlatmıştı. Malum Metin Oktay onun çok iyi arkadaşıydı. Metin Oktay her antrenman sonrası yüzlerce kez topa vurur kale ezberini ve kas hafızasını geliştirmek için bıkmadan usanmadan çalışırmış. Hatta o kadar çok topa vurmuş ki; bir süre sonra bacaklarında ciddi sorunlar olmuş. "Büyük olmak için adanmak gerekir" derdi Can Abi.

Barış Alper de aynı sarı kırmızı forma ile Metin Oktay öğretisine sımsıkı sarılıyor demek ki...

Alanya deplasmanında birbirinin kopyası iki gol birden attı. Belli ki adanmışlık denecek kadar çalışıyor. Çünkü tamamen kas hafızası ve kale ezberi olan iki gollü bir şovdu bu...

Galatasaray'ın bu sezonu anlatılırken Barış Alper ismi en başlarda anlatılacak. Alanya karşısında da yine galibiyeti getiren isim oldu.

Serge Aurier'i denerken, Kerem Aktürkoğlu'nun kafa karışıklığının geçmesini beklerken ilk 45 dakika vasat bir oyunla eridi.

İkinci yarı Barış sol öne geçti, Ziyech sağ kanatta oynadı. Ziyech neden bu kadar büyük bir kariyerin apoletlerini omuzlarında taşıdığını küçük şovlarla bir kez daha hatırlattı. Hem atakları taşıdı, hem gol attı.

Okan Hoca'nın öğrencileri final haftalarının kağıt üstünde en zor deplasmanlarından birini 4 golle geçti. Belli ki bu büyük yarışın heyecanı son ana kadar sürecek.

Futbol Galatasaray
Yazarın Önceki Yazıları Tüm Yazıları
Ey ruh 20 Mayıs 2024
Final oynamak 13 Mayıs 2024
Gemi ve liman 07 Mayıs 2024
Rol 06 Mayıs 2024
Futbol Şöleni 28 Nisan 2024
Meydan okumak 27 Nisan 2024