Okan Buruk'tan Icardi&Osimhen formülü! Taraftara ikisini birden izletecek

Futbol Süper Lig Galatasaray
Okan Buruk'tan Icardi&Osimhen formülü! Taraftara ikisini birden izletecek

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi devirerek yoluna 6'da 6 ile devam eden Galatasaray'da gözler UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan PAOK maçına çevrilirken, sarı-kırmızılıları heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Sakatlığını beklenenden erken atlatan ve derbinin kadrosunda yer alan Mauro Icardi'nin dönüşü sonrası Teknik Direktör Okan Buruk'un, 4-4-2'ye geçmeyi planladığı öğrenildi. Başarılı teknik adam, bu sistemle hem Osimhen'i hem de Icardi'yi ilk 11'de kullanmayı hedefliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk sakatlığını atlatan Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi takıma dahil etmek için oyun sistemini değiştirecek. 4-2-3-1 sistemini kullanan başarılı çalıştırıcının hem Osimhen'i kesmemek hem de Icardi'den yararlanmak için çift forvete geçmeyi planladığı öğrenildi.

Takvim'de yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takımda bu durumda hangi oyuncunun dışarda kalacağı da merak konusu. Tecrübeli teknik adamın ilk olarak 4-4-2 sistemini tercih edeceği ve Belçikalı futbolcu Dries Mertens'i kulübeye çekip Icardi'yi sahaya sürmesi bekleniyor.

Buruk'un kafasındaki diğer yol ise üçlü savunma. 50 yaşındaki teknik adamın 3-4-1-2 sisteminde savunmada Davinson, Nelsson ve Abdülkerim ya da Jakobs'u kullanacak. Orta saha Sara Torreira ve Mertens kanatlarda ise Barış, Yunus ya da Jakobs olacak. Başarılı çalıştırıcının UEFA Avrupa Ligi'nde Paok ile oynanacak maça tek forvetle çıkacağı, çift forvetli sistemin ilk olarak Kasımpaşa maçında deneneceği de gelen haberler arasında.