Galatasaray - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Tottenham
Galatasaray - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
galatasaray - tottenham maçı

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka heyecanla bekleniyor. Okan Buruk ve öğrencileri Avrupa Ligi'ndeki bu kritik maçı kazanmak istiyor. Maçı canlı ve şifresiz takip etmek isteyen futbolseverler tüm detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, İngiltere temsilcisi Tottenham ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, İngiltere temsilcisini yenerek Avrupa Ligi'nde kritik maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Birçok taraftarın maçı canlı ve şifresiz izlemek istediği bu müsabakanın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri, hakem kadrosu ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Tottenham maçı 7 Kasım Perşembe günü saat 20:45'te oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

GALATASARAY TOTTENHAM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ PROGRAMI

7 Kasım l Galatasaray - Tottenham
29 Kasım l Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık l Malmö - Galatasaray
21 Ocak l Galatasaray - D.Kiev
30 Ocak l Ajax - Galatasaray