Galatasaray - PAOK maçı NE ZAMAN? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Canlı Maç İzle Canlı Skor
Galatasaray - PAOK maçı NE ZAMAN? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray - PAOK maçı canlı izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi müsabakasında PAOK'u konuk edecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak dev müsabaka heyecanla bekleniyor. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Galatasaray'da Hakim Ziyech sakat ve Muslera cezalı olacak. Maçı canlı ve şifresiz takip etmek isteyen futbolseverler tüm detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray - PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Yunanistan temsilcisi PAOK ile kozlarını paylaşacak. Ev sahibi Galatasaray, Yunanistan temsilcisini yenerek Avrupa Ligi'nde iyi bir başlangıç hedefliyor. Birçok taraftarın maç bileti aradığı müsabakanın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri, hakem kadrosu ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Galatasaray - PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - PAOK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - PAOK maçı 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

GALATASARAY - PAOK MAÇI BİLET FİYATLARI

Galatasaray ile PAOK, RAMS Park Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Galatasaray - PAOK maçında en uygun bilet fiyatı 1000 TL olarak açıklanırken, en pahalı bilet ise 18500 TL olarak belirlendi. İşte Galatasaray - PAOK maçı bilet fiyatları...

Galatasaray - PAOK maçı NE ZAMAN? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? - Resim : 1

GALATASARAY PAOK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak maçta sakatlığı bulunan Hakim Ziyec ve cezası bulunan Muslera maçta süre alamayacak.

GALATASARAY - PAOK MAÇINA İSPANYOL HAKEM

Galatasaray - PAOK maçında İspanyol hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Jose Luis Munuera 4. hakem, Guillermo Cuadra ise VAR hakemi olarak maçta görev alacak.

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ PROGRAMI

25 Eylül l Galatasaray - PAOK
3 Ekim l RFS - Galatasaray
23 Ekim l Galatasaray - Elfsborg
7 Kasım l Galatasaray - Tottenham
29 Kasım l Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık l Malmö - Galatasaray
21 Ocak l Galatasaray - D.Kiev
30 Ocak l Ajax - Galatasaray