Ajax - Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
Ajax - Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
ajax galatasaray maçı

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden ekiplerden Galatasaray, Johan Cruijff Arena'da Ajax ile kozlarını paylaşacak. Okan Buruk yönetimindeki Aslan, zorlu müsabakadan galip ayrılmak istiyor. Maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbolseverler detayları araştırıyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. Peki, Ajax - Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Hollanda temsilcisi Ajax ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Hollanda temsilcisini yenerek Avrupa Ligi'nde kritik maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Birçok taraftarın maçı canlı ve şifresiz izlemek istediği bu müsabakanın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri, hakem kadrosu ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Ajax - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

AJAX - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Ajax - Galatasaray maçı 30 Ocak Perşembe günü saat 23:00'te oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

GALATASARAY AJAX MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN