Galatasaray - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Dinamo Kiev UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
galatasaray dinamo kiev maçı

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray, Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka heyecanla bekleniyor. Okan Buruk ve öğrencileri Avrupa Ligi'ndeki bu kritik maçı kazanmak istiyor. Maçı canlı ve şifresiz takip etmek isteyen futbolseverler tüm detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Ukrayna temsilcisini yenerek Avrupa Ligi'nde kritik maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Birçok taraftarın maçı canlı ve şifresiz izlemek istediği bu müsabakanın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri, hakem kadrosu ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - DINAMO KIEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Dinamo Kiev maçı 21 Ocak Perşembe günü saat 18:30'da oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

GALATASARAY DINAMO KIEV MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ PROGRAMI

21 Ocak l Galatasaray - Dinamo Kiev
30 Ocak l Ajax - Galatasaray