Dursun Özbek'ten Oğuz Aydın ve transfer açıklaması!

Galatasaray Futbol Transfer Süper Lig
Dursun Özbek'ten Oğuz Aydın ve transfer açıklaması!

Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Puma ile düzenlediği lansman toplantısında Başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın başkanı, transfer gündemine ve Oğuz Aydın'a dair konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın yeni sezon formalarının lansmanı için düzenlenen toplantıda transfer açıklamasında bulundu.

Transfer döneminde 'baskı' hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine Özbek, "Beşinci veya altıncı transfer dönemini yaşıyorum. Beklentiler var, Galatasaray yarışmacı bir takım. En iyi transferi yapmak zaten hedefi. Bu yüzden baskı demek yerine iyi kararlar alınması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum."

"En iyileri almak isterken kulübün de ekonomik sürecini dikkate almak istiyoruz. Bunu kimse yanlış anlamasın. 'Başkan transfer yapmak istemiyor' demek istemiyorum. Bu bazen yanlış anlaşılıyor. Kulüp için en iyisini istiyorum. En iyi takımı kurmak için çalışıyoruz. Bazı eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Niyetimiz kampa eksiksiz gitmek. Herkes çalışıyor, her gün bir aradayız" sözlerini sarf etti.

OĞUZ AYDIN AÇIKLAMASI

Dursun Özbek, ismi Galatasaray ile anılan Alanyaspor'un kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile ilgili ise, "Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu, çok beğendiğim bir oyuncu. Bütçemiz doğrultusunda gündemimizde olabilecek bir futbolcu" dedi.

BARIŞ ALPER'E TEKLİF VAR MI?

Adı Avrupa kulüpleriyle anılan Barış Alper Yılmaz'la ilgili gelen soruyu yanıtlayan Dursun Özbek, "Barış Alper bizim değerli bir oyuncumuz. Bu seneki transfer politikamızda şampiyon takımı bozma niyetinde değiliz. Takımın iskeletini tutma düşüncesindeyiz. Herhangi bir futbolcumuzla ilgili bir teklif de gelmiş değil. Bu sezon lig ve Avrupa müsabakaları çok çetin geçecek. Buna bağlı olarak da güç kaybetmeyi bırakın, takımın daha güçlü hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi.

BATSHUAYI SORUSUNDA CEVAP VERMEDİ

Başkan Özbek, Michy Batshuayi ile ilgili sorulan soruya ise, "Michy Batshuayi'nin nesini sordun, anlamadım! Bu sorular transferin maliyetini etkiliyor. Transfer açıklamalarımızı genelde bittikten sonra yapıyoruz" yanıtını verdi.

KEMERBURGAZ AÇIKLAMASI

Başkan Özbek, Michy Batshuayi ile ilgili sorulan soruya ise, "Michy Batshuayi'nin nesini sordun, anlamadım! Bu sorular transferin maliyetini etkiliyor. Transfer açıklamalarımızı genelde bittikten sonra yapıyoruz" dedi.

BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASI

"Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için projeler yaptık. Bütün projeleri sırasına göre yapıyoruz. Florya önemli projelerimizden biri. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kullanacağız. Florya'nın bir şekilde imar edilmesi lazım. Bankalar Birliği'nin zorunluluklarının ortadan kalkması lazım. Bu yüzden çıkacağız. Önce Bankalar Birliği'nden çıkacağız ve sonra projelerimize devam edeceğiz. 6 Temmuz'da yetki istiyoruz. Bu izinler içinde Florya, Galatasaray Adası gibi şeyler var. Bir kez daha izin istiyoruz. Projelerin hayata geçmesi lazım."

TETE DAVASI

"Tete davası 27 Haziran'daydı. Bugün 11 Temmuz'a ertelendiğini duydum. Davanın sonucu bekleme lazım."