Nihat Kahveci: Arda Güler'in son vuruşu Yamal'da olsa...

EURO 2024 Arda Güler Son Dakika Spor Haberleri
Nihat Kahveci: Arda Güler'in son vuruşu Yamal'da olsa...

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında İspanya ve İngiltere'nin çeyrek finale yükseldiği maçları yorumladı.

Nihat Kahveci'nin Kontraspor Youtube kanalındaki yorumlarından öne çıkanlar şöyle;

Arda Güler'in son vuruşu Yamal'da olsa nasıl bir oyuncu izleriz. Gol atma oranı çok yüksek. Yamal'ın son vuruşu o kadar iyi değil. Ama 16 yaşında, yetenekli, çalışarak geliştirebilir. Her şey var ama son vuruşuş biraz yetersiz. Arda'ya da Yamal'a da hızı ve dribling özelliğini versek bambaşka oyuncu olur. Böyle bir tek Messi var.

Bu İspanya kadrosu geçmişteki İspanya kadrolarına göre daha farklı. Hem pas yapıyor, hem şut çekiyor, hem orta yapıyor. Öndeki oyuncuların profilleri de birbirinden farklı. İspanya, Iniesta gibi bir oyuncuyu henüz bulamadı. Başka bir seviyeydi. Her şeyi yapıyordu. Barcelona ve Milli Takım'da neler yaptı.

Avusturya çok sert bir takım. Topla da iyi oynuyor. Sabitzer, sahanın her yerinde. Enteresan bir oyuncu. Çok dikkat etmemiz gereken bir takım. Hakan Çalhanoğlu'nun attığı o golden sonra bu maçta oynamasını isterdim. İsmail'in gelişiyle iyi oynamıştı. Hakan yokken Arda'yı oynatırım merkezde.