Galatasaray Zaniolo'yu opsiyonsuz satmak istiyor

Galatasaray Zaniolo'yu opsiyonsuz satmak istiyor

Atalanta ve Fiorentina arasında mekik dokuyan Zaniolo için yapılan transfer teklifleri Galatasaray cephesinde iç açmadı.

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo için İtalyan kulüplerine olumsuz yanıt geldi. Atalanta ve Fiorentina'nın talip olduğu yıldız futbolcu için önerilen rakam yetersiz bulundu.

ZANİOLO İÇİN RAKAM TATMİN ETMEDİ

Her iki kulübün de sarı-kırmızılılara 3 milyon kiralama ve 15 milyon euro şarta bağlı satın alma (belli maç sayısına ulaşması gerekiyor) teklif ettiği 24 yaşındaki oyuncu için rakam düşük bulundu. Galatasaray'da ayrıca şarta bağlı opsiyon maddesi nedeniyle de tereddütler bulunduğu belirtildi.

Galatasaray Zaniolo'yu opsiyonsuz satmak istiyor - Resim : 2

Ayrıca Zaniolo'nun, sosyal medya hesabından paylaştığı Galatasaray ile ilgili tüm resimleri kaldırması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

ÜLKEME GERİ DÖNMEK İSTİYORUM DEMİŞTİ

Önceki günlerde konu hakkında İtalyan basınına konuşan Zaniolo, "Atalanta mı, Fiorentina mı? Serie A'ya dönmek istiyorum. Bunu menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, iyimserim" sözlerini sarf etmişti. (Milliyet)