Nihat Kahveci'den Di Maria yorumu: Bu tarz isimlerin gelmesi ligimiz için de önemli

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Beşiktaş Galatasaray Transfer Transfer Haberleri EURO 2024 Almanya Milli Futbol Takımı Danimarka Milli Futbol Takımı
Nihat Kahveci'den Di Maria yorumu: Bu tarz isimlerin gelmesi ligimiz için de önemli

Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Kontraspor YouTube kanalındaki 'Kontratak' programında Angel Di Maria'nın Beşiktaş'a transfer olma ihtimalini değerlendirdi.

EURO 2024 son 16 turu mücadelesinde ev sahibi Almanya, olaylı maçta Danimarka'yı 2-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Mücadeleye 36. dakikada verilen ara damga vurdu. Hakem Michael Oliver, şiddetini artıran yağmur sebebiyle maça 25 dakika ara verdi.

Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Kontraspor YouTube kanalındaki 'Kontratak' programında olaylı maça değindi.

Nihat Kahveci, "Unutulmaz maçlardan biri oldu. Ben çok keyif aldım. Almanya maça çok iyi başladı. Özellikle ilk 15 dakika her şeyi doğru yaptılar. Muhtemelen İspanya ile eşleşecekler ve muhteşem bir maç daha bizleri bekliyor olacak." yorumunu yaptı.

"DI MARIA TRANSFERİ LİGİMİZ İÇİN DE ÖNEMLİ"

Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria'yı değerlendirdi.

Nihat Kahveci, "Rafa Silva muhteşem transfer. Kim tartışabilir? 'Bu kadar para verilir mi?' diyenler olacaktır. Beşiktaş vermek zorunda. Bu sadece kaliteli oyuncu almak değil. Beşiktaş, sahanın dışında da güçlü olmak zorunda çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı. Gündem olmak önemli. Silva güzel bir adımdı, Di Maria transfer olursa inanılmaz olur." dedi.

"Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Angel Di Maria ile ilgili yaptığı açıklamada biraz ortadan konuşuyor. Olmama ihtimali, olma ihtimalinden daha fazla gibi geliyor bana. Açıklama bana bunu hissettirdi."

"Di Maria Beşiktaş'a imza atarsa futbolu bilen bir kişi 'Neden aldınız?' demez. Bu kadar da iyi futbolcu, net! Bu tarz isimlerin gelmesi ligimiz için de önemli."

Nebil Evren ise, "Bence çok heyecan verici bir girişim. Umarım Di Maria'yı Türkiye'deki bir takımda izleriz. Çok renk katar." dedi.

"GALATASARAY ZIYECH KONUSUNDA DOĞRUSUNU YAPTI"

Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Galatasaray'ın 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Hakim Ziyech transferini de değerlendirdi.

Nebil Evren, "Ziyech'in geçen sezonki maç sayısına göre skor katkısı iyi ama bu maç sayısı seneye artacak mı artmayacak mı? Sakatlık problemi olacak mı olmayacak mı? Bu bende merak konusu." dedi.

Nihat Kahveci ise, "Futbolda nisan-mayıs ayları şampiyonluğa gidilen yolda kritik dönemlerdir. Ziyech'in bu iki ayda verdiği performans, ilk geldiği zamanki kötü dönemini unutturdu. Galatasaray çok doğru bir karar verdi." ifadelerini kullandı.