Beşiktaş'tan Gedson Fernandes için Zenit açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Gedson Fernandes için açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov için gelen Zenit sorusuna cevap verdi.

Yücel, "Şu anda askıda. Herhangi bir gelişme yok. Olduğu takdirde değerlendiririz. Rakamlar, teklifler önemli. Hocamızın kararı önemli. Olduğu takdirde değerlendireceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz kampa iskelet kadroyu yetiştirmekti. Bunu da başardık. Hocamızın kararı doğrultusunda karar vereceğiz ve ona göre hareket edeceğiz." dedi.

FEYYAZ UÇAR: 7 OYUNCUYU GÖNDERECEĞİZ

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 7 yabancı futbolcuyu göndermek istediklerini ifade etti. Uçar, "Şu ana kadar hocanın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu şekilde devam edecek. Mutlaka birilerinin ayrılması lazım. Hepsinin kalması söz konusu değil. 7 oyuncudan ayrılmak zorundayız. Son karar hocanın olacak. Biz de saygı duyacağız ve gereğini yapacağız." ifadelerini kullandı.

"CAMİA OLARAK SEFERBERLİK VAR"

Feyyaz Uçar, Brad Friedel'ın çalışmalarına devam ettiğini söylerek, "Brad Friedel, çalışmalara devam ediyor. Öncelik bu, faydalanamayacağımız oyuncuların ayrılmasıyla ilgili çalışmaları var. Gitmesi söz konusu olan oyunculardan da destek istiyoruz. Burada kalıp da gereğini yapmamış arkadaşların bize destek vermelerini istiyoruz. Giderken de el sıkışarak, kucaklaşarak ayrılmak istiyoruz. Eğer bunu başaramazsak, elimizdeki oyunculara lisans çıkaramayacağız. Camia olarak bir seferberlik var. Herkesin yardımına ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Beşiktaş Transfer