Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması: Olma ihtimali sıfır!

Beşiktaş Transfer
Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması: Olma ihtimali sıfır!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile'nin basın toplantısında transfere dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Lazio'dan kadrosuna kattığı Ciro Immobile için Slovenya'da basın toplantısı düzenledi. Baısn toplantısında Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar da katıldı.

"KAMPIN SONUNDA KARAR VERECEĞİZ"

Immobile'nin basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hüseyin Yücel, takımdan ayrılacakları ve gelecek oyuncuları kampın sonunda belirleyeceklerini ifade etti. Yücel, "Kampın sonunda hocamızın raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak ve yapılacak transferleri belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"OKAY YOKUŞLU, HUMMELS VE HERMOSO'NUN OLMA İHTİMALİ SIFIR"

Okay Yokuşlu, Hermoso ve Mats Hummels'in transfer olma ihtimallerinin sıfır olduğunu ifade eden Hüseyin Yücel, "Bu transferlerin gerçekleşme ihtimali sıfır. Hummels ve Okay Yokuşlu ile ilgilendik. Hermoso ile alakalı da birçok basın mensubu soruyor ve sosyal medyada yazılıp çiziliyor. Bu transferlerin gerçekleşme ihtimali sıfır. Hermoso için Arabistan takımlarından 8 milyon euronun üzerinde teklifler olduğunu söylediler ve biz de teşekkür ettik." dedi.

Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması: Olma ihtimali sıfır! - Resim : 2

"DI MARIA GELMEK İSTEMİYOR"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Arjantinli yıldız Angel Di Maria'nın Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti. Yücel, "Di Maria da gelmek istemediğini söyledi. Şu anda kampa odaklanacağız. Hocamızın genç oyuncuları ne kadar takıma monte edeceğini göreceğiz." şeklinde konuştu.

"TAKVİYELERE DEVAM EDECEĞİZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda takviyelere devam edeceklerini söyleyen Hüseyin Yücel, "Eksik bölgelerde oyuncular belirlenecektir. Hazırlık maçlarından sonra ayrılacak isimler de belirlenecektir. Şu anda biraz sakin. Son yıllarda hiç yaşanmayan Beşiktaş’ın iskelet kadrosunu ana kampa yetiştirmek gibi bir başarıdan söz ediyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda takviyelere devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.