Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim!

Beşiktaş Transfer

Beşiktaş'ın Lazio'dan kadrosuna kattığı İtalyan golcü Ciro Immobile için basın toplantısı düzenlendi. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar da basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Lazio'dan transfer ettiği Ciro Immobile dün akşam Slovenya kampına katılmıştı. Siyah-beyazlılar, İtalyan golcü için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar da basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"FORMAMIN TERLİ OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİM"

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, siyah-beyazlılara transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, "Sayın başkanımıza ve tüm yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Çok mutlyuum. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Ailemle birlikte 8 senelik Lazio macerasının ardından buradayım. Beni çok fazla isteyen bir kulüp olduğunu gördüm. Lazio’daki herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu sene saha içinde ve dışında iyi işler yapmak istiyoruz. Bu sezona çok istekli başlayacağız. Taraftarlarımıza bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ediyorum. Onlar için her şeyi yapacağım ve maç sonunda formamın terli odluğunu onlara göstereceğim." şeklinde konuştu.

Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim! - Resim : 2

DZEKO, MERTENS VE ICARDI SÖZLERİ

Ciro Immobile, daha önce İtalya'da karşılıklı forma giydikleri Edin Dzeko, Mauro Icardi ve Dries Mertens hakkında da konuştu. İtalyan golcü, "Takım için önemli olmak takıma yardımcı olmak istiyorum. Bahsettiğiniz isimler Dzeko, Icardi ve Mertens çok önemli oyuncular. İyi bir rekabet olacak. 3 Ağustos’ta oynayacağımız bir maç var. O maça ve yeni sezona iyi hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"SAHA İÇİNDE LİDER ARIYORLARDI"

Immobile, Beşiktaş'ın saha içinde aradığı lider profile uygun olduğunu söyleyerek, "Saha içinde ve saha dışında önemli bir rolüm olacak. Aynı zamanda takımımız da saha içinde lider olan bir profil arıyordu. Bu sezona iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz." dedi.

Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim! - Resim : 3

"HOCAMIZLA KONUŞTUM"

Beşiktaş'a transfer olmadan önce teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile konuştuğunu ifade eden Immobile, "Hocamızla konuştum. Takımın ihtiyacına göre nerede oynayacağım konusunu daha fazla konuşacağız. Elimden geldiğince bu ihtiyaca karşılık vermeye çalışacağım. Biraz daha derinlere inip oralarda pozisyonlar aramaya çalışacağım. Daha çok bunu tercih ediyorum ve buna ayak uyduracak kalitede takım arkadaşlarım var. İdmanlara bunu daha da geliştireceğiz." şeklinde konuştu.

"SIRIGU, MERTENS VE BONUCCI İLE KONUŞTUM"

Türkiye'ye gelmeden önce Salvatore Sirigu, Leonardo Bonucci ve Dries Mertens ile görüştüğünü söyleyen İtalyan yıldız, "Gol konusuyla ilgili hiçbir zaman söz vermem ama elimden gelenin en iyisini yapmak için söz verebilirim. Beşiktaş’la ilgili beni en çok çeken takımın beni çok istiyor olması oldu. Buraya gelmeden önce konuştuğum fikir aldığım arkadaşlarım oldu. Sirigu, Bonucci ve Mertens konuşup bilgi aldığım arkadaşlarım oldu.” dedi.

Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim! - Resim : 4

"ZOR BİR KARAR VERDİM"

Beşiktaş'a transfer olmadan önce Lazio'dan ayrılarak zor bir karar verdiğini ifade eden Ciro Immobile, "Buraya gelmeden önce zor bir karar verdim. Mutluyum. Havalimanına geldiğim gün taraftarların karşılamasından çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN YÜCEL: IMMOBILE BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olma sürecinde büyük fedakarlık yaptığını söyleyerek, "Özel bir teşekkürü Ciro’ya iletmek istiyorum. Feyyaz hocamla Roma’ya gittiğimizde her ne kadar prensip anlaşmasına varsak da Lazio ile ciddi bir pazarlık yaptık. Son olarak Ciro noktayı koydu ve kendisi fedakarlık yaparak Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi. O bir adım attı biz de bir adım attık." dedi.

Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim! - Resim : 5

FEYYAZ UÇAR: PENALTILARLA BİRLİKTE 25 GOLÜN ALTINA DÜŞMEZ

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Immobile'nin penaltılar dahil 25 golün altına düşmeyeceğini söyledi. Feyyaz Uçar, "Baskı altına almak istemem. Penaltılarla birlikte 25 golün altına düşmez." dedi.

"BEŞİKTAŞ'A YAKIŞAN OYUNCULAR ALDIK"

Feyyaz Uçar, göreve geldikten sonra Beşiktaş'a yakışan oyuncular aldıklarını belirterek, "Biz geldikten sonraki transferlerimize göz atarsak gerçekten Beşiktaş’a yakışır doğru ve faydalı transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Ciro Immobile’ye hoş geldin diyoruz." ifadelerini kullandı.

Ciro Immobile: Formamın terli olduğunu göstereceğim! - Resim : 6