Jose Mourinho'dan Tadic, Maximin ve Dzeko'ya 'Lille' kesiği!

Fenerbahçe
Jose Mourinho'dan Tadic, Maximin ve Dzeko'ya 'Lille' kesiği!

Lille ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Adana Demirspor karşısında Tadic, Dzeko ve Maximin'i dinlendireceği öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, ligin ilk haftasında oynanacak Adana Demirspor mücadelesinde bir kez daha değişime gitmeye hazırlanıyor...

OOSTERWOLDE DEFANSTA MAXİMİN 11'DEYDİ

Mourinho, önceki akşam Lille mücadelesinde sürpriz bir kadro tercihi yapmıştı. Mert Müldür'ü sağ bekte görevlendiren Portekizli hoca, Jayden Oosterwolde'yi stopere, Ferdi Kadıoğlu'nu sol beke çekti. Yeni transfer Allan Saint-Maximin ise ilk kez 11'de oynayıp sol açıkta forma giydi.

Jose Mourinho'dan Tadic, Maximin ve Dzeko'ya 'Lille' kesiği! - Resim : 2

MOURİNHO LİLLE MAÇINI DÜŞÜNÜYOR

Cumartesi günkü Adana Demir mücadelesinde Mourinho'nun, Lille rövanşını da düşünerek bir kez daha rotasyona gitmesi bekleniyor.

BARTUĞ ELMAZ ŞANS BULABİLİR

Asıl merak edilen ise Adana Demirspor maçında orta saha tercihi... Rade Krunic'in formu dibe vurdu. Boşnak yıldızın yerine 1 numaralı aday olarak görülen Mert Hakan Yandaş da cezalı. Mourinho, kampın yıldızı olan Bartuğ Elmaz'a Adana Demir karşısında şans verebilir. Diğer alternatifler Alexander Djiku'nun orta saha oynaması, Sebastian Szymanski'nin 8 numaraya çekilmesi ya da Miha Zajc'ın bu bölgede oynaması.

TADİC DİNLENECEK İRFAN'LA OĞUZ OYNAYACAK

Mourinho ayrıca Lille karşısında muhteşem bir frikik golü kaydeden İrfan Can Kahveci'ye formayı verebilir. Böylece hem İrfan'ı ödüllendirip hem de 35 yaşındaki Dusan Tadic'i rövanş öncesi dinlendirmiş olacak. Ayrıca oyunda kaldığı süre içinde etkili görünen Saint-Maximin'e fazla yüklenilmemesi adına da cumartesi günü Oğuz Aydın ilk 11'de oynayabilir.

Jose Mourinho'dan Tadic, Maximin ve Dzeko'ya 'Lille' kesiği! - Resim : 3

EN-NESYRİ İLK 11'DE

Öte yandan yeni transfer Youssef En-Nesyri'nin forvette Edin Dzeko'dan formayı alması yüksek ihtimal. (Fanatik)