İzlanda maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu: Türkiye her zaman zirveye oynamalı

Futbol Spor Haberleri A Milli Takım Uluslar Ligi
İzlanda maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu: Türkiye her zaman zirveye oynamalı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden Türkiye'nin tüm gollerini kaydeden Kerem Aktürkoğlu, "Türkiye her zaman zirveye oynamalı" dedi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında Türkiye, İzmir'de İzlanda'yı konuk etti. Milliler, Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığı maçı 3-1 kazandı.

Maçın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE HER ZAMAN ZİRVEYE OYNAMALI"

Kerem Aktürkoğlu, "Bu benim tek başıma yaptığım bir başarı değil. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. B Ligi'nden yukarı çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımıza armağan olsun." sözlerini sarf etti.

"BENFICA BENİM İÇİN YENİ BİR YOLCULUK"

Benfica transferi için konuşan Kerem, "Benim için yeni bir yolculuk. İnanılmaz güzel anılar biriktirdim geride kalan 4 yılda. Onların desteğiyle buraya geldim. Herkesin emeği var. Sadece bu benim başarım değil. Yarın Portekiz'e uçacağım. İnşallah orada başarmak istediğim şeyleri yaparım. Her zaman taraftarların desteğini hissedeceğim." dedi.

"GALATASARAY TARAFTARINI SEVİYORUM"

Milli oyuncu, Galatasaray taraftarı hakkında da konuştu.

"Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Dışarıdan görünmeyebilir ama ben duygusal bir insanım. Bu konuları konuşurken de duygusallaşıyorum. Ben onların desteğini her zaman hissedeceğim. Benim için yeni bir yolculuk başlıyor."