Arda Güler: Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz

Futbol Spor Haberleri A Milli Takım Arda Güler Uluslar Ligi
Arda Güler: Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 yenen A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, "Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup etti.

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"SOYUNMA ODASINDA ATMOSFER GÜZEL"

Arda Güler yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında çok güzel bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyet izlettiğimiz için çok mutluyuz. Galler'de çok iyi oynamadık ama geçen maçtan hatalarımızdan ders çıkartıp daha iyi oynadık. Taraftarımıza, halkımıza armağan olsun bu galibiyet." dedi.

"KEREM AĞABEY İNANILMAZDI"

Maçta hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu hakkında Arda Güler, "Kerem ağabeye asist yaptığım için çok mutluyum. İnanılmaz oynadı gerçekten. Bizi çok mutlu etti. Galibiyetin mimarı o. Hepimiz kutladık Kerem ağabeyi. Bugün ofansif anlamda çok iyiydik." sözlerini sarf etti.

"KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM"

Arda Güler, "Modern futbolda böyle olmamız gerekiyor. Artık oyunun iki yönünü de yapmam gerekiyor. Kendimi geliştirmeye çalıştırıyorum. Maç oynadıkça bu konuda gelişeceğimi düşünüyorum. Hocalarım ne isterse yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

"HALKIMIZA ARMAĞAN OLSUN"

Milli oyuncu, "Bugün gördüğünüz gibi, çok güzel bir aile ortamı var. Oynayan, oynamayan herkes destekliyor. Hayallerimiz daha da büyük. Bu hayaller doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etmek istiyoruz. Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.