Galatasaray Leon Goretzka'nın menajeriyle Bochum'da bir araya geldi

Galatasaray
Galatasaray Leon Goretzka'nın menajeriyle Bochum'da bir araya geldi

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray tecrübeli futbolcu Leon Goretzka'nın menajeriyle masaya oturdu. Sarı kırmızılı yönetimin 'B' planının ise Adrien Rabiot olduğu belirtildi.

Galatasaray’ın transferdeki önceliği her ne kadar orta saha olsa da Sarı-Kırmızılılar üst düzey bir takviye yapabilmek için bir süre daha şartları zorlayacak gibi görünüyor.

GORETZKA'NIN MENAJERİYLE BOCHUM'DA GÖRÜŞME

Listenin en tepesindeki isimlerle görüşmelere devam eden Galatasaray’ın hedeflerinden biri olan Leon Goretzka için taraflar ikinci kez masaya oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Alman futbolcunun menajeriyle Bochum’da yapılan toplantıda ortaya konan mali tablo, Aslan’ın geri adım atmasına yol açmıştı.

Galatasaray Leon Goretzka'nın menajeriyle Bochum'da bir araya geldi - Resim : 2

Ancak Bayern’in oyuncuyu satma konusunda ısrarcı davranması, hem yıllık ücret hem de bonservis konusunda Galatasaray’ın önünü açacak gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılılar, Goretzka’nın menajeriyle bir kez daha görüşme kararı aldı. Bu büyük buluşma önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

İKİNCİ HAMLE ADRİEN RABİOT

Aynı zamanda Cim Bom’un haber beklediği bir diğer yıldız Adrien Rabiot. Fransa Milli Takımı’nın banko oyuncusu olarak EURO 2024’de başarılı bir grafik çizen ve büyük ihtimalle finale kadar yola devam edecek olan tecrübeli futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle Juventus’la bağlarını tamamen kopardı.

Galatasaray Leon Goretzka'nın menajeriyle Bochum'da bir araya geldi - Resim : 3

Galatasaray, Rabiot’un menajeriyle temasları sıcak tutmaya çalışıyor. Fransız yıldız ise transferiyle ilgili son kararı turnuva sonrası vereceğini menajerine bildirdi. Sadece Galatasaray değil, İtalya, İspanya ve Fransa’dan oyuncuya çok sayıda kulübün talip olduğu belirtiliyor. [Fanatik]