Galatasaray Guela Doue için artık geri sayıma geçti

Galatasaray
Galatasaray Guela Doue için artık geri sayıma geçti

Galatasaray, Rennes'de oynayan 21 yaşındaki sağ bek Guela Doue transferini 5 milyon euro + bir sonraki satıştan pay teklifiyle bitirmek üzere...

Michy Batshuayi'ye ilk imzayı attırmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın yaz transfer dönemindeki öncelikli hedeflerinden sağ bekte artık çember daraldı.

GALATASARAY'DAN RENNES'E 4,5 MİLYON EURO

21 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Galatasaray Yönetimi, bir süredir Rennes'le pazarlık halinde. Fransız kulübünün kapıyı 8 milyon Euro'dan açtığı, Cim Bom'un ilk olarak 4.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenilirken, aradaki farka rağmen sürecin son derece olumlu ilerlediği ortaya çıktı.

5 MİLYON EURO + BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAYLA BİTEBİLİR

Kulübe yakın kaynaklara göre Doue'nin Rennes'e yaptığı, "Gitmek istiyorum" baskısı da işe yaradı ve transferin tamamlanması çok yakın görünüyor. Bonservis ücretiyle ilgili gelen son bilgiler ise Galatasaray'ın bu transferi 5 milyon Euro artı bir sonraki satıştan pay şeklinde bitireceği yönünde. Oyuncunun maaşı da 1.5 milyon Euro civarında olacak.

BOEY GİBİ YÜKSEK BONSERVİS FİYATINA SATILABİLİR

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da oynayan Doue'nin, tıpkı Sacha Boey gibi Galatasaray formasıyla parlaması, sahada verdiği katkı kadar gelecekte yapacağı büyük bir satışla kasayı da rahatlatacağı düşünülüyor.

Galatasaray Guela Doue için artık geri sayıma geçti - Resim : 2

DUBOİS YENİDEN BAŞAKŞEHİR'E...

Doue transferi gerçekleşirse, kiralık oynadığı Başakşehir'den geri dönen Leo Dubois'nın da satılma ihtimali ortaya çıkacak. Galatasaray, 2.8 milyon Euro karşılığında Fransız savunmacının bonservisini Başakşehir'e vermeye hazırlanıyor. Böylece Doue'nin yarı bonservis parası da çıkmış olacak. (Fanatik)