İspanya-Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024 Futbol İspanya Milli Futbol Takımı Almanya Milli Futbol Takımı
İspanya-Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024 çeyrek final eşleşmesinde İspanya Almanya maçı için nefesler tutuldu. Erken final niteliğindeki karşılaşmayı kaçırmak istemeyen futbolseverler, maça dair canlı yayın bilgilerini şimdiden araştırmaya başladı. Peki İspanya - Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar..

EURO 2024 çeyrek finalinde İspanya - Almanya maçı oynanacak. Avrupa Şampiyonası'nın erken finali niteliğinden bu büyük mücadele futbolseverler tarafından merak ediliyor ve mücadeleyi kaçırmak istemeyenler tarafından araştırılıyor. Peki İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

İSPANYA - ALMANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

5 Temmuz Cuma günü saat 19:00'da başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT 1'den canlı izleyebilecekler. İspanya - Almanya maçıyla ilgili en güncel bilgiler için Kontraspor.com'u takip edebilirsiniz.

İSPANYA - ALMANYA MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Bu önemli çeyrek final maçı, TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçı internet üzerinden takip etmek isteyenler Kontraspor.com Canlı Anlatım üzerinden de İspanya - Almanya maçını canlı olarak takip edebilirler. İspanya - Almanya maçı canlı izle seçenekleri arasında TRT'nin platformu olan Tabii de yer almakta.

İSPANYA TAKIMININ SON DURUMU

İspanya Milli Takımı, son maçlarında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. EURO 2024 grup aşamasında ve son 16 turunda oynadıkları dört maçı da kazanan İspanyollar, bu maça moralli bir şekilde çıkıyorlar. İspanya'nın kadrosunda özellik Fabian Ruiz, 3 maçta yaptığı 2 gol ve 2 asistle dikkat çekiyor. 16 yaşındaki Lamine Yamal da şu ana kadar 2 asiste imza attı.

ALMANYA TAKIMININ SON DURUMU

EURO 2024'ün ev sahibi Almanya Milli Takımı, grup aşamasında 7 puan topladı ve son 16 turunda Danimarka'yı 2-0 yenerek çeyrek finale kaldı. Almanya kadrosunda Jamal Musiala, attığı 3 golle dikkat çekiyor. Aynı zamanda dört maçta da sonradan oyuna giren Niclas Füllkrug da toplam 98 dakikada 2 gole imzasını attı. Kai Havertz'in de EURO 2024'te 2 gol ve 1 asisti bulunuyor.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4