Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki Galatasaray maçındaki olaylar sebebiyle şüpheli sıfatıyla ifade verdi

Fenerbahçe Ali Koç

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 19 Mayıs'taki Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, ifade vermek üzere adliyeye geldi.

Başkan Koç, derbi sonrası saha içerisinde yaşanan olaylar ve ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Basın ve Spor Savcılığına 1.5 saat ifade verdi.

Fenerbahçe eski yöneticisi Selahattin Baki'nin de ifadesi alındı.

ALİ ÇELİKKIRAN'I DARBETMİŞLERDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 19 Mayıs'taki Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından yaşanan ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedildiği olaylara ilişkin soruşturması sürüyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki Galatasaray maçındaki olaylar sebebiyle şüpheli sıfatıyla ifade verdi - Resim : 2

Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifade vermişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki Galatasaray maçındaki olaylar sebebiyle şüpheli sıfatıyla ifade verdi - Resim : 3