Ersun Yanal'ın kanat forvetini gönderdiler Kerem Aktürkoğlu transferini bitirdiler

Galatasaray
Ersun Yanal'ın kanat forvetini gönderdiler Kerem Aktürkoğlu transferini bitirdiler

Ersun Yanal döneminde Fenerbahçe'ye transfer edilen fakat daha sonra Spartak Moskova'ya gönderilen Victor Moses'ın kulüpten ayrılmasının ardından Rus yöneticiler Kerem Aktürkoğlu'nun işini bitirdiği, Moskova devinin bu transfer için Galatasaray'a 15 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği konusunda belirsizlik devam ediyor. 25 yaşındaki milli oyuncu için transfer görüşmeleri yapılırken henüz net bir karar ortaya çıkmadı.

Galatasaray Kulübü Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu'nun Sabah'a yaptığı açıklamalar şu şekilde:

KEREM AKTÜRKOĞLU RUSYA'YA GİTMEK İSTEMEDİ

"Kerem'in Avrupa'da oynama hayali her zaman vardı. Biz Spartak Moskova ile anlaştık fakat kendisi Rus kulübü ile anlaşamadı ve gitmek istemedi."

Ersun Yanal'ın kanat forvetini gönderdiler Kerem Aktürkoğlu transferini bitirdiler - Resim : 2

OKAN BURUK KALMASINI İSTİYOR

"Sezon başından beri biz Kerem'in kalmasından yanayız ve hocamız da sezon başında kalmasını istediğini söyledi. Çıkan asılsız iddialar doğru değil. Ayrıca şu anda Kerem ile ilgili kulübe gelmiş başka herhangi bir resmi teklif yok."

Ersun Yanal'ın kanat forvetini gönderdiler Kerem Aktürkoğlu transferini bitirdiler - Resim : 3

15 MİLYON EUROYA ANLAŞMIŞLAR

Kerem Aktürkoğlu için ise Galatasaray'ın Rus kulübüyle anlaştığı rakamın 15 milyon Euro civarı olduğu öğrenildi. Ersun Yanal döneminde Fenerbahçe'ye getirilen, fakat daha sonra takımdan gönderilen Victor Moses Spartak Moskova ile anlaşmıştı. Nijeryalı kanat forveti takımdan gönderen Rus kulübü Moses'ın yerini Kerem Aktürkoğlu ile doldurmak için Galatasaray'la görüşmelere başlamıştı.