Şenol Güneş'ten eski öğrencisine sürpriz telefon: Trabzonspor'a geri dön

Trabzonspor
Şenol Güneş'ten eski öğrencisine sürpriz telefon: Trabzonspor'a geri dön

Yaz ayı transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Trabzonspor'a geri dönen ve kadrosunu güçlendirmek için elini çabuk tutmak isteyen Şenol Güneş'in eski yıldızına telefon açtığı, deneyimli teknik adamın 27 yaşındaki oyuncusuna kulübüne geri dön dediği bildirildi.

Avrupa'da başta Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi birçok ülkede transfer dönemi sona erdi.

GÖZLER YUSUF YAZICI'DA

Türkiye'de de 13 Eylül Cuma günü, yani bugün 23.59'da yaz transfer dönemi noktalanacak. Transfer döneminin sona ermesi için geri sayıma geçilirken, gözler Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı'ya çevrildi.

ŞU ANDA BONSERVİSİ ELİNDE

Bordo-Mavili takıma 18.5 milyon Euro para kazandırarak Lille'nin yolunu tutan ve daha sonra tekrar kiralık olarak Fırtına forması giyen 27 yaşındaki 10 numaranın, Fransız ekibi ile olan sözleşmesi geride kalan sezonun tamamlanmasıyla sona ermişti.

Bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı, Avrupa'da birçok ligde transfer döneminin kapanmasına karşın herhangi bir takım ile sözleşme imzalamış değil.

ŞENOL GÜNEŞ GELDİ YUSUF GERİ DÖNEBİLİR

Özellikle son dönemlerde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Yusuf'un, kalan kısa süre içinde Süper Lig'den herhangi bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu. Şenol Güneş'in dün bir görüşme yaptığı ve son dakika bir sürpriz yaşanabileceği ifade ediliyor. (Fanatik)