Jose Mourinho Şenol Güneş'i tek başına şampiyon yapan yıldızı istemedi! 'Elimde Szymanski var...'

Fenerbahçe
Jose Mourinho Şenol Güneş'i tek başına şampiyon yapan yıldızı istemedi! 'Elimde Szymanski var...'

Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmesine rağmen Jose Mourinho'nun veto ettiği Anderson Talisca kulübü Al Nassr'da kaldı. Elimde Szymanski var diyen Mourinho'nun Brezilyalı yıldızı istemediği ortaya çıkarken, Ali Koç ve kurmaylarının bu raporun ardından görüşmeleri sonlandırdığı bildirildi.

Fenerbahçe'de transfer dönemi yıldız takviyeleri ile birlikte sonlanırken bir büyük isim de kapıdan döndü.

MOURİNHO TALİSCA'YI VETO ETTİ

Sarı lacivertlilerin, Süper Lig'de Beşiktaş ile fırtına gibi esen ve herkesin gözlerinin pasını silen Anderson Talisca ile her konuda anlaştığı ancak Jose Mourinho'nun takım planlamasını düşünerek bu transferi veto ettiği öğrenildi.

Jose Mourinho Şenol Güneş'i tek başına şampiyon yapan yıldızı istemedi! 'Elimde Szymanski var...' - Resim : 1

GEREK DUYMUYORUM

8 futbolcu takviyesi ile geniş ve kaliteli bir kadro kuran yönetim bu isimlerle de durmadı ve vitesi yükseltti. Yönetim Brezilyalı oyuncuyu kadroya katmak için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşmaya varıp 30 yaşındaki oyuncuyu da ikna etti. Kurulan temasların ardından Talisca'nın kadroya katılabileceğini teknik direktör Jose Mourinho'ya ileten yönetim, "Gerek duymuyorum" yanıtı ile karşılaştı.

Sabah'ın haberine göre; Sambacı'yı veto eden Jose Mourinho, daha çok koşan, oyunun iki yönünü oynayabilen savunma katkısı da yüksek olan bir orta saha planı yaptığını söyledi.

SZYMANSKİ VAR NE YAPAYIM TALİSCA'YI

Sebastian Szymanki'nin Talisca'ya göre kendi sistemine çok daha uyumlu olduğunu dile getiren Portekizli hocanın "Takımızda Szymanski var, Talisca'ya gerek yok" cevabı sonrasında yönetim de frene bastı.

TALİSCA ŞENOL GÜNEŞ'İ ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle Şenol Güneş'i neredeyse tek başına şampiyon yapan Talisca'nın Mourinho tarafından istenmemesi hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş cephesinde oldukça dikkat çekti. [Sabah]