Şampiyonlar Ligi'nin kan davalıları! Liverpool ve Milan

Şampiyonlar Ligi'nin birbiriyle belalı iki takımı, bugün akşam yine karşı karşıya gelecekler. Milan ve Liverpool. Bu iki takım arasındaki kan davası 2005'te ülkemizde oynanan, Şampiyonlar Ligi Finali ile başladı....

Maçın ilk yarısında Maldini ve Crespo'nun iki golüyle 3-0 öne geçen Milan için maç neredeyse garanti gibiydi. İkinci yarı ise rüzgar tersten esti. Bu maçın ikinci yarısıyla ilgili birçok söylenti var.

Hatta 6 golün tamamının atıldığı kaleye, büyü yapılmış diyen bile oldu. Ne olursa olsun Liverpool, futbol tarihinin en büyük geri dönüşlerinden birisini gerçekleştirmişti.

Geri dönüşün ateşini kaptan yaktı. Gerrard, 54'te biz daha ölmedik diyerek, taraftarını ayağa kaldırdı. Daha ilk golün sevincini üstünden atamayan Liverpool taraftarı, 56'da gelen Smicer'in golünün şokunu yaşadı.

Ardından 60. dakikada o malum pozisyon... Kimisi için Gattuso'nun Gerrard ile yaşadığı o pozisyon penaltı değildi. Hakem Liverpool'un rüzgarına kapılmıştı. Biz pozisyonun yorumunu size bırakıyoruz. Xabi Alonso, 60'da attığı penaltı ile durumu 3-3'e getirdi.

PENALTILAR VE ZAFER

Maç penaltılara gitti. Penaltılarda Shevchenko kaçırdı. Liverpool, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu. Daha fazla efsane maç ve özel içerik için Kontrasporweb'i takip etmeyi unutmayın.

Liverpool AC Milan İngiltere Premier Lig Futbol İtalya Serie A
Sağır eden ses! "Stephen Appiah" Futbol
Derbi Jönü! Mauro Icardi... Futbol
Bülent Uygun'dan asker selamlı "Gaziler Günü" mesajı Sivasspor
Aslan'ın yeni evinde yaşadığı büyük hüsran Futbol
Karanlıklar içinde kaldırılan kupa Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu'nun ilk gol sevinci Futbol