Mert Günok'un harika performansı... Beşiktaş kaleci transferi yapmayacak!

EURO 2024'te sergilediği başarılı performansla alkış toplayan Mert Günok Beşiktaş camiasına güven verdi. Siyah beyazlı yöneticiler kaleye transfer yapmama kararı aldı.

Beşiktaş'ın file bekçisi Mert Günok, EURO 2024 Finalleri'nde yaptığı kurtarışlarla spor otoritelerinin dikkatini çekerken, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'tan da büyük övgü aldı.

BEŞİKTAŞ'IN KALESİ EMİN ELLERDE

Hollandalı çalıştırıcı, Mert'in Avusturya maçında yaptığı son andaki kritik kurtarışını ve kendi ülkesinin Milli Takımına karşı oynadığı performansını çok beğendiğini bu yüzden Beşiktaş kalesinin doğru ve emin ellerde olduğunu belirtti.

WEGHORST MERT GÜNOK'A BAYILDI

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve Hollanda Milli Takımı'nda yer alan Weghorst da Mert için güzel ifadelerde bulundu. Eski takım arkadaşı için yeteneklerini iyi bildiğini karşılaşmanın kendileri açısından zor geçtiğini söyledi.

BEŞİKTAŞ '1' NUMARAYA TRANSFER YAPMAYACAK

Milli Takımın her kademesinde forma giyen Mert, turnuvadaki performansı ile Beşiktaş taraftarının ve teknik heyetin içini rahatlattı. Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst bu nedenle kaleye bir transfer düşünmediklerini ifade etti. (Sabah)

Beşiktaş