Devlerin Okay Yokuşlu savaşı: Bir an önce transferi bitirmek istiyorlar

Trabzonspor Süper Lig Beşiktaş Transfer Transfer Haberleri
Devlerin Okay Yokuşlu savaşı: Bir an önce transferi bitirmek istiyorlar

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak adına girişimlerde bulunduğu Okay Yokuşlu için eski kulübü Trabzonspor da devreye girdi. Bordo-mavililer, bu transfer için harekete geçmiş durumda.

Süper Lig'de transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezondaki yabancı kuralını da göz önünde bulunduran devler, özellikle yerli isimler adına büyük yarış veriyor.

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Türk yıldızların başında Okay Yokuşlu geliyor. Milli Takımımız ile EURO 2024'te mücadele eden Okay için son dönemde Beşiktaş ciddi girişimlerde bulunuyordu. Siyah-beyazlıların bitirmek istediği transfer için Trabzonspor da devreye girdi.

6 transferini ardı ardına duyuran bordo-mavililerde transfer çalışmaları hız kazandı. Özellikle orta saha takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor’da EURO 2024 öncesi de gündeme gelen eski futbolcusu Okay Yokuşlu için tekrar harekete geçildi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncu için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Karadeniz ekibi, Okay'ın kulübü West Bromwich Albion ile temasa geçerek kısa sürede bu transferi tamamlamak istiyor.