Osimhen'den gece yarısı flaş paylaşım: Benim için dünyalara bedel!

Galatasaray
Osimhen'den gece yarısı flaş paylaşım: Benim için dünyalara bedel!

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Çaykur Rizespor maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Osimhen, Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgi sonrası "Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum ve desteğiniz benim için dünyalara bedel." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen, Çaykur Rizespor maçında sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydi. Abdülkerim Bardakcı'nın golünde asist yapan Nijeryalı yıldız ilk maçında golle tanışamasa da etkileyici performansıyla dikkat çekti.

Nijeryalı yıldız gece yarısı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgiden "Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum ve desteğiniz benim için dünyalara bedel." sözleriyle bahseden Osimhen çok çalışarak önemli başarılara imza atmak istediklerini ifade etti.

Victor Osimhen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Galatasaray Taraftarları,

Bana gösterdiğiniz sıcak karşılama için teşekkür ederim. Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum ve desteğiniz benim için dünyalara bedel.

Birlikte daha büyük başarılara imza atacağız ve hedeflerimize ulaştığımızdan emin olmak için takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum.

Teşekkür ederim!"

Osimhen'den gece yarısı flaş paylaşım: Benim için dünyalara bedel! - Resim : 2