Galatasaray'ın gündemindeki Richard Rios'un fesih maddesi ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam

Galatasaray Transfer Galatasaray Transfer
Galatasaray'ın gündemindeki Richard Rios'un fesih maddesi ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam

Zenit'ten Brezilyalı orta saha Wendel'i transfer etmek isteyen Galatasaray'ın Palmeiras forması giyen Richard Rios'u renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Kolombiyalı futbolcunun fesih maddesi belli oldu.

Galatasaray, sağ bek ve orta saha transferlerinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, sağ bek krizini Rennes'de forma giyen Guela Doue; orta saha sorununu ise Zenit'ten Brezilyalı Wendel ile çözmeye çok yakın. Sarı-kırmızılıların orta sahadaki bir diğer hedefi olduğu öne sürülen Kolombiyalı Richard Rios'un sözleşmesindeki fesih maddesi ortaya çıktı.

İMKANSIZ TRANSFER: RICHARD RIOS

Kolombiya Milli Takımı ile Copa America'da dikkat çeken bir performans ortaya koyan Richard Rios, Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyiyor. Richard Rios'un sözleşmesinde 60 milyon euroluk fesih maddesi bulunduğu öğrenildi.

Palmeiras'ın Rios için 30 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almadığı ortaya çıktı.

MILAN İSTİYOR

Milan'ın Youssouf Fofana için henüz Monaco ile anlaşamaması üzerine İtalyan devi alternatif isimlere yöneldi. Milan'ın listesinde Udinese forması giyen Lazar Samardzic, Palmeiras'tan Richard Rios ve Atalanta'dan Teun Koopmeiners bulunuyor.

Galatasaray'ın gündemindeki Richard Rios'un fesih maddesi ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam - Resim : 2

DOUE'DE RAKAMLAR BELLİ OLDU

Galatasaray, Guela Doue'nin transferini KAP'a bildirmeye hazırlanıyor. Rennes ile 6 milyon euroya anlaşma sağlayan Galatasaray, Fildişili futbolcuya yıllık 1.2 milyon euro ödeyecek.

Guela Doue ile 5 yıllık sözleşmeyi planlayan Galatasaray, Kopenhag forması giyen Elias Jelert transferinden de vazgeçti.

ORTA SAHAYA WENDEL

Galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ise Zenit forması giyen Marcus Wendel... Brezilyalı futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Zenit'in Ilic'i transfer etmesinin ardından Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Galatasaray'ın bonuslar dahil Zenit'e 15 milyon euro önerdiği fakat Rus kulübünün 18 milyon euroda ısrarcı olduğu öğrenildi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Galatasaray'ın gündemindeki Richard Rios'un fesih maddesi ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam - Resim : 4