Rabiot, Juventus'un teklifini reddetti! Real Madrid ve Milan masada

Galatasaray Transfer Galatasaray Transfer İtalya Serie A Juventus
Rabiot, Juventus'un teklifini reddetti! Real Madrid ve Milan masada

Galatasaray'ın orta saha transferinde gündemde yer alan isimlerin başında gelen Adrien Rabiot, Juventus'tan ayrılıyor. İtalyan basını, Real Madrid ve Milan'ın Rabiot'u kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

Juventus'ta Adrien Rabiot defteri kapandı. İtalyan devi, Fransız yıldıza yıllık 7.5 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Rabiot, Juventus'un bu teklifini geri çevirdi ve takımdan ayrıldı.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Real Madrid ve Milan, Rabiot'u kadrosuna katmak istiyor. Rabiot'un 2012 PSG'deki ilk çıkışını Carlo Ancelotti ile yaptığı vurgulanan haberde Milan'ın da uzun süredir Rabiot'un menajeri Veronique Rabiot ile görüştüğü yazıldı.

Milan'ın şu anda en yüksek ücreti 6.5 milyon euro kazanan Rafael Leao'ya yaptığı ve Rabiot'u transfer etmek için bir istisna yapabilecekleri ifade edildi.

GALATASARAY İDDİALARI

La Gazzetta dello Sport, geçtiğimiz günlerde Juventus'un teklifini geri çeviren Adrien Rabiot için Galatasaray, Milan, Roma, Liverpool ve Real Madrid'in devrede olduğunu yazmıştı. Haberde sarı-kırmızılıların, Rabiot'un menajeriyle görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü.

RABIOT'UN PERFORMANSI

Adrien Rabiot geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 35 maçta forma giydi. Fransız futbolcu 5 gol atıp 3 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Adrien Rabiot'un güncel piyasa değeri 35 milyon euro...