Galatasaray, Roland Sallai transferini açıkladı! Macar oyuncu, İstanbul'a indi

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Galatasaray Transfer Transfer Haberleri
Galatasaray, Roland Sallai transferini açıkladı! Macar oyuncu, İstanbul'a indi

Galatasaray, Almanya Bundesliga'da Freiburg forması giyen Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. Macar oyuncu İstanbul'a indi.

Roma forması giyen Nicola Zalewski transferinden istediği sonucu alamayan Galatasaray, kanat takviyesi için rotayı son saatlerde Almanya'ya çevirdi.

Bu gelişmenin ardından Galatasaray, Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta oynayan 27 yaşındaki Macar kanat Roland Sallai'yi transfer etti.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai, 21.15'te İstanbul'a geldi.

İLK AÇIKLAMA

Uçaktan inen Sallai, "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Öncelikli hedefimiz ligde şampiyon olmak. Aynı zamanda Avrupa Ligi kupasını kaldırmak istiyoruz." dedi.