Selçuk İnan, Dursun Özbek'in forvetini kiraladı! Beşiktaş'ta krize sebep olmuştu...

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Galatasaray Transfer Transfer Haberleri Gaziantep FK
Selçuk İnan, Dursun Özbek'in forvetini kiraladı! Beşiktaş'ta krize sebep olmuştu...

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun Gaziantep FK'ya kiralandığını duyurdu. Sarı-kırmızılı takımın bonservisini aldığı dönemde Beşiktaş'la anlaşmaya varan oyuncunun, siyah-beyazlılar tarafından sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelmesi beklenirken telefonunu kapattığı ve Galatasaray'a imza attığı ortaya çıkmıştı. Ancak sarı-kırmızılılardaki ikinci döneminde gözden düşen Halil Dervişoğlu, bir kez daha kiralık olarak gönderildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, transferin kapanmasına kısa süre kala hücum bölgesine önemli bir takviye yaptı. Gaziantep ekibi, Galatasaray'dan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu’nun 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Transferle ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, milli forvet Halil Dervişoğlu transferi konusunda Galatasaray ve oyuncunun kendisi ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Halil Dervişoğlu’na kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.