Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferi nasıl gerçekleşti?

Victor Osimhen transferinin gerçekleşmesindeki en büyük faktör, oyuncu ve kulübü arasındaki sorunlar olduğu iddia edildi. Oyuncu ile Napoli'nin arasının açılması bir TikTok paylaşımı ile başladı...

Yaptıkları paylaşımda Osimhen ile dalga geçen kulübün sosyal medya ekibi, oyuncu tarafının dava tehdidi ile paylaşımı apar topar yayından kaldırdı ama her şey için çok geçti. Osimhen o paylaşımdan sonra Napoli ile ilgili bütün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Yani oyuncunun bu yıl kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
Victor Osimhen’in Al-Ahli’ye transferi, Napoli’nin son dakikada 5 milyon euro daha talep etmesiyle gerçekleşmedi. Bu durum Osimhen tarafından büyük bir öfkeyle karşılandı.

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Üstüne birde Napoli'nin yeni hocası Conte'nin 9 numaralı formayı Osimhen'den alıp yeni transfer Lukaku'ya vermesi, Osimhen'in sabrını taşıran son damla oldu.

Oyuncu, kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis ile tartıştı ve kadro dışı bırakıldı. İşte tam bu noktada devreye Galatasaray girdi.

Galatasaray taraftarının aklındaki en büyük soru ise Osimhen'in performansı ve burada bırakacağı etki ne denli büyük olacak?

Galatasaray Galatasaray Transfer Napoli Süper Lig Futbol İtalya Serie A