Valencia'nın İspanyol forveti Rafa Mir, cinsel istismar suçundan tutuklandı!

Valencia Son Dakika Spor Haberleri
Valencia'nın İspanyol forveti Rafa Mir, cinsel istismar suçundan tutuklandı!

İspanyol basınında yer alan habere göre Valencia'nın golcü oyuncusu Rafa Mir, cinsel istismar suçundan tutuklandı.

İspanya'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Valencia'nın golcü oyuncusu Rafa Mir, cinsel istismar suçundan tutuklandı. Tutuklu bulunan forvet oyuncusu, takımla birlikte bugün yapılan antrenmana katılmadı.

AS'ın Cadena SER'e dayandırdığı haberde şu ifadeler yer aldı:

Hükümet Delegasyonu kaynaklarına göre, Mir'in biri 25 diğeri 21 yaşında olan iki kadına karşı cinsel saldırıyı, futbolcunun Valencia eyaletindeki bir kasabada kendi evinde düzenlenen özel bir partide gerçekleştirdiği iddia edildi; ayrıca tutuklanan ve kimliği henüz açıklanmayan başka bir adam da eylemde yer aldı.

Olaylar her iki mağdur tarafından da ayrı ayrı kınandı; olaydan sonra her ikisi de hastanede tıbbi yardıma ihtiyaç duydu. Cadena SER'e göre, söz konusu belediyeden yerel polis memurları olası bir kavga ihbarı üzerine futbolcunun evine giderek orada bulunan herkesin ifadesini aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Futbolcu eyalet başkentindeki Patraix mahallesinde bulunan Guardia Civil kışlasına götürüldü. Yarına kadar orada kalacak ve böylece hapishanedeki ikinci gecesini tamamlayarak adli binaya nakledilecek.

VALENCIA'DAN AÇIKLAMA

Valencia'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Valencia CF oyuncusu Rafa Mir'in tutuklanmasıyla ilgili basında çıkan haberlerle ilgili olarak, Kulüp tutuklamadan haberdardır ve bununla ilgili ayrıntıların yokluğunda, şu an için sadece adaletin gerektirebileceği her şeyde işbirliği yapacağını belirtebilir