Nihat Kahveci'nin 'papaz' dediği hakem: Penaltıları yedi

Fenerbahçe Son Dakika Beşiktaş Halil Umut Meler
Nihat Kahveci'nin 'papaz' dediği hakem: Penaltıları yedi

Nihat Kahveci, Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında haftanın maçlarını değerlendirirken Halil Umut Meler'e sert eleştiriler yöneltti.

Kontraspor yorumcusu Nihat Kahveci, Haber Global'de, "Halil Umut Meler, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın penaltısını yedi. Halil Umut Meler konusunda VAR'dakiler tedirgin. Çağıramıyorlar. Futboldaki 'papazlık' durumu burada da var. Real Madrid - Sturttgart maçını yöneteceksin ama 'papazsın'. Futbolculuk da vardır bu ifade. O futbolcuların sözünden çıkmazdık. Aynısı hakemlerde de var. Benim döneminde Şifo Mehmet öyleydi mesela." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın 'hakem Beşiktaş formasıyla maça çıksaydı' sözlerine ise Nihat Kahveci, "Sayın başkanım kusura bakma ama size katılmıyorum. Hakemin rengi siyah beyaz değildi. Camialara yaranmak için bu kadar sert açıklamaları doğru bulmuyorum. Beşiktaş'ın balonu patlamadı. 10 kişiye karşı oynanabilecek en iyi oyunu oynadı. Eksikleri vardı ama doğru olan her şeyi yaptı." ifadeleriyle yanıt verdi.