Real Madrid - Villarreal ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? | İspanya La Liga

Real Madrid Villarreal Arda Güler İspanya La Liga Canlı Maç İzle Canlı Skor
Real Madrid - Villarreal ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? |  İspanya La Liga
arda güler real madrid villarreal

İspanya La Liga'da heyecan devam ediyor. Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid ile Villarreal karşı karşıya gelecek. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Real Madrid - Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İspanya La Liga'da heyecan devam ediyor. Real Madrid ile Villarreal kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Arda Güler 11'de olacak mı? Real Madrid - Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

REAL MADRID - VILLARREAL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Villarreal maçı 5 Ekim Cumartesi günü saat 22:00'de oynanacak. Müsabaka S Sport'ta canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayın anlatımı ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Arda Güler Real Madrid

ARDA GÜLER 11'DE OYNAYACAK MI?

Marca'da yer alan hebere göre A Milli Takımımızın yıldızı Arda Güler Villarreal maçında yedek kulübesinde olacak. Real Madrid'in orta sahasında Bellingham, Camavinga ve Valverde'nin yer alması bekleniyor.

Real Madrid - Villarreal ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? |  İspanya La Liga - Resim : 2

Real Madrid - Villarreal maçı canlı takip için tıklayın