Rafa Silva'dan Van Bronckhorst'a mesaj: Bu takımın hücumdaki lideri benim

Beşiktaş
Rafa Silva'dan Van Bronckhorst'a mesaj: Bu takımın hücumdaki lideri benim

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'e hızlı bir giriş yapan Rafa Silva oynadığı futbol ve tecrübesiyle "Bu takımın hücumdaki lideri benim" mesajı verdi.

Beşiktaş'ın sezon başına 6 milyon Euro maaşla 3 yıllığına renklerine kattığı Rafa Silva, Türkiye kariyerine fırtına gibi başladı.

Portekizli oyuncu, Siyah-beyazlı takımın hücum gücünü bir üst seviyeye çıkarırken forma giydiği dört maçta da skora katkı yapmayı başardı.

RAFA SİLVA 4 MAÇTA 3 GOL 2 ASİST YAPTI

31 yaşındaki yıldız, Süper Kupa finalindeki 5-0'lık Galatasaray zaferinde 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi, futboluyla da "Bu takımın hücumdaki lideri benim" mesajı verdi. Rafa Silva, Süper Lig'de 2-0 kazanılan Samsunspor ve 4-2'lik galibiyetle sonuçlanan Antalyaspor maçlarında da ağları birer kez sarstı. Tecrübeli isim son olarak Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada şık bir asist yaptı. Böylece 4 maçta 3 gol ve 2 asiste ulaştı.

Rafa Silva'dan Van Bronckhorst'a mesaj: Bu takımın hücumdaki lideri benim - Resim : 2

Skora yaptığı katkı kadar sahadaki savaşçı kimliği ile de kısa süre içerisinde saygı uyandırmayı başardı. Kariyeri boyunca ilk kez Portekiz dışında bir ligde forma giyen Rafa Silva, Siyah-beyazlı tribünlerin sevgilisi haline geldi.