Ferdi Kadıoğlu, Fabian Hürzeler'e mesaj gönderdi! Ipswich maçında...

Futbol İngiltere Premier Lig Brighton
Ferdi Kadıoğlu, Fabian Hürzeler'e mesaj gönderdi! Ipswich maçında...

Jose Mourinho'nun ısrarına rağmen Fenerbahçe'den ayrılarak Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, Ipswich maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İdmanda yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını ifade eden milli yıldız, hocası Fabian Hürzeler'e mesaj verdi.

Fenerbahçe ve ardından Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başaran Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon Euro bonservis + 5 milyon Euro bonuslar karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Birghton'a imza atmıştı.

İLK ANTRENMANDA SAKATLANDI

Yıldız oyuncu ilk antrenmanda büyük bir şanssızlık yaşadı. İngiliz ekibinde çıktığı ilk antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu bir süre takımdan ayrı kaldı. Bu sürecin milli araya denk gelmesi Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan geride kalmamasını sağladı.

Premier Lig'in ilk üç haftasında iki galibiyet ve bir beraberlik alan Brighton, dördüncü hafta karşılaşmasında Ispwich Town ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesi Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.

Ipswich Town maçı öncesi hazırlıklara başlayan Brighton'da sakatlığını tamamen atlatan Ferdi Kadıoğlu, son iki antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Durumu hakkında, The Athletic'e konuşan yıldız oyuncu Brighton'ın yeni genç teknik adamı Fabian Hürzeler'e de mesaj vermeyi ihmal etmedi: "Son iki gündür takımla birlikte tüm antrenmanlara katıldım. Umarım bir sonraki maçta kadroda olurum." Öte yandan haberde, Ferdi Kadıoğlu'nun Teknik Direktör Fabian Hürzeler'in planlarına girme yolunda olduğu da vurgulandı.

(Fanatik)