Zaha daha uçağa biner binmez Okan Buruk yeni kanat forvet transferini bitirdi!

Galatasaray
Zaha daha uçağa biner binmez Okan Buruk yeni kanat forvet transferini bitirdi!

Zaha'yı Lyon'a gönderdikten sonra kanat forvet arayışlarına koyulan Galatasaray, Kolombiyalı yıldızla prensip anlaşmasına vardı. Fluminense'de forma giyen ve 37 maçta 10 gol 7 asist yapan oyuncunun Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı belirtilirken Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.

Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor.

ZAHA GİTTİ ARİAS GELİYOR

Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor.

Zaha daha uçağa biner binmez Okan Buruk yeni kanat forvet transferini bitirdi! - Resim : 1

GALATASARAY ORTA SAHA DA İSTİYOR

Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor. Okan Buruk her ne kadar, “8 numara lazım diyenler görüyorum. 12 kişi mi oynayacağız” dese de Galatasaray’da bir de orta saha takviyesi planı devrede. Sarı-Kırmızılılar, Torreira ve Sara ile uyum sağlayacak nitelikte bir fırsat transferi kovalıyor. Alınacak oyuncunun 6 veya 10 numara olması bekleniyor. (Fanatik)