Hasan Arat'ın ilk transferi ocakta İngiltere'de

Beşiktaş
Hasan Arat'ın ilk transferi ocakta İngiltere'de

Hasan Arat'ın başkan seçilmesinin ardından 10 milyon euroya transfer edilen ve potansiyeliyle dikkatleri üzerine çeken Muci'nin ocak ayında İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Ernest Muçi, beklentilerin altında kaldı.

BONSERVİSİNE 10 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Siyah beyazlı kulüp, yıldız futbolcunun bonservisine 10 milyon euro ödemişti. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, henüz bekleneni veremedi. Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan yıldız futbolcu için dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İNGİLTERE'Yİ İSTİYOR

Legia Varşova'dan transfer edilen Muçi, hayalinin İngiltere olduğunu ve bir gün burada futbol oynamak istediğini söylemişti. Beşiktaş macerasının ardından İngiltere'ye transfer olacağının mesajını verdi.

WEST HAM VE ASTON VİLLA PEŞİNDE

23 yaşındaki futbolcu, İngiltere'de oynama hayaline kavuşmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre; İngiliz futbolunun 2 önemli kulübü, West Ham ve Aston Villa, oyuncuyu yakın takibe aldı. Beşiktaş'ta Süper Lig ve Avrupa'da göstereceği performansı yakından takip edecek olan İngilizler, devre arasında siyah beyazlıların kapısını yaklaşık 15 milyon euro'luk bir bedelle çalmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta bugüne kadar 21 maça çıkan Ernest Muçi, 5 gol attı.