Real Madrid'de Bellingham'ın sakatlığı sonrası Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler Jude Bellingham
Real Madrid'de Bellingham'ın sakatlığı sonrası Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı

Real Madrid'de Jude Bellingham'ın sakatlığı Carlo Ancelotti'nin planlarını bozdu. İtalyan teknik adamın Bellingham dönene kadar Arda Güler'in dakikalarını artırmayı planlıyor.

Real Madrid'de Jude Bellingham sakatlığı şok etkisi yarattı. Carlo Ancelotti, İngiliz yıldızın sakatlığı sonrası gözünü Arda Güler'e çevirdi.

Atalanta ve Mallorca maçlarında oyuna son dakikalarda dahil olan Arda Güler'in Bellingham'ın sakatlığı sonrası dakikaları artacak.

"ARDA GÜLER'İN SIRASI GELDİ"

İspanya'dan AS'ın haberine göre Carlo Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla şans verecek. Haberde Ancelotti'nin ABD kampında Arda Güler'in bu sezon daha fazla süre alacağına dair yaptığı açıklamaya yer verilirken, "Ancelotti, Türk incisi için bahsettiği dakikaları verecek gibi görünüyor." denildi.

Mario de la Riva imzalı haberde "Arda Güler'in sırası geldi" başlığı kullanıldı. Sezona sağ kanat alternatifi olarak giriş yapan Arda Güler'in Bellingham'dan gelen kötü haberin ardından orta sahaya için ciddi bir alternatif oluşturduğu yazıldı.

ARANDINA MAÇINDA ON NUMARADA OYNAMIŞTI

Carlo Ancelotti, Arda Güler için daha önce "Arda'nın en iyi pozisyonu çizgilerin arası, 10 numara olabilir, sağ açık olabilir... Gelecekte üç orta sahadan biri olabilir." demişti.

Milli futbolcu geçtiğimiz sezon uzun süren sakatlığının ardından Kral Kupası'ndaki Arandina karşılaşmasında on numarada forma giymişti.

Arda Güler'in Camavinga ve Bellingham'dan gelen sakatlık haberlerinin ardından Ancelotti için bir joker özelliği taşıyacağı haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Camavinga ve Bellingham'ın sakatlıkları Mallorca maçından sonra Madrid'in orta sahasını darmadağın etti ve orta sahayı desteklemek için dördüncü bir adamın getirilip getirilmeyeceği tartışmasını başlattı. Ancelotti önümüzdeki haftalar için Tchouameni, Valverde ve Modric (bu öğleden sonra başlama favorileri), artı Ceballos ve orta saha ile hücum arasında gidip gelebilen Güler jokeriyle baş başa kaldı. Arda zaten Süper Kupa'da iki dakika oynadı ve Mallorca'daki lig açılışında da iki dakika oynadı. Şimdi bu sayıları katlama ve kısa süre içinde geçen sezonki 440′ sayısını geçme şansına sahip olacak."