Jose Mourinho, Çaykur Rizespor maçının 11'ini belirledi! Sürpriz En-Neysri ve İrfan Can Kahveci kararı

Fenerbahçe Çaykur Rizespor Jose Mourinho Son Dakika
Jose Mourinho, Çaykur Rizespor maçının 11'ini belirledi! Sürpriz En-Neysri ve İrfan Can Kahveci kararı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında bu akşam saat 21.45'te Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmanın 11'ini belirledi.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe bu akşam saat 21.45'te Çaykur Rizespor'a konuk olacak. beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı anlatımını Kontraspor.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz...

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Turgut Doman görev yapacak. Turgut Doman'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşılaşmasına şu 11'le çıkacak;

Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Maximin, Tadic, Dzeko

Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i: Gökhan, Taha, Mocsi, Aliqulov, Hojer, Olawoyin, Papanikolaou, Zeqiri, Varesanovic, Akintola, Sowe

İRFAN CAN SADECE BİR MAÇTA 11 BAŞLADI

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Jose Mourinho ile birlikte yedek kulübesinden çıkmakta zorlanıyor. Bu sezon oynanan Lugano ve Lille maçlarında oyuna sonradan dahil olan İrfan Can Kahveci, sadece ligin ilk haftasındaki Adana Demirspor maçında ilk 11'de yer almıştı. Milli futbolcu Göztepe ile oynanan maçta süre alamamıştı.

EN-NEYSRI SONRADAN GİRECEK

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Neysri, Çaykur Rizespor deplasmanında maça yedek kulübesinde başlayacak. Faslı yıldızın oyuna sonradan girmesi bekleniyor.

RİZESPOR FORMDA FENERBAHÇE ÇIKIŞ ARIYOR

Çaykur Rizespor, İlhan Palut yönetiminde Süper Lig'e 1 beraberlik 1 galibiyet alarak 4 puanla başladı. Fenerbahçe ise Devler Ligi'nde Lill'e elenmesinin ardından Göztepe deplasmanında 2 puan bıraktı. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ederek çıkış arıyor.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK VAR

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel bilek sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadı. Sarı-lacivertlilerde Rade Krunic, Miha Zajc ve Ryan Kent'in yanı sıra cezalı olan Mert Hakan Yandaş da kadroda yer almadı. Samet Akaydin ise Jose Mourinho tarafından ilk kez kafileye dahil edildi.

Sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer edilen Levent Mercan, Ferdi'nin yokluğunda ilk kez kadroya dahil edildi.

FRED'İN SAKATLIĞI GEÇTİ

Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Fred Rodrigues, takıma döndü.

Uzun süreli sakatlığı nedeniyle önemli maçlar kaçıran tecrübeli orta saha, son dönemde takımla çalıştı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda Fred'in bu akşam sahadaki yerini alması bekleniyor.

45. RANDEVU

Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, rakibiyle 45. kez puan mücadelesine çıkacak.

Fenerbahçe, iki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 44 lig maçında 29 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 8 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor, sarı-lacivertli rakibi karşısında 7 maç sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

İstanbul temsilcisi, Rize ekibi karşısında 44 maçta 97 gol sevinci yaşarken yediği 43 gol sonrası da topu başlama noktasına taşıdı.

RİZE'DEKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile ligde bugüne kadar deplasmanda 22 maç oynadı.

Rize'deki 12 maçta 5'er mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, rakibine 47 gol attı.

Çaykur Rizespor ise Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçlarda taraftarına 25 gol sevinci yaşattı.

SON 11 MAÇTA BERABERLİK ÇIKMADI

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor arasında ligde oynanan son 11 karşılaşmada Fenerbahçe 10 kez galip gelirken, 1 maçı da Çaykur Rizespor kazandı.

Sarı-lacivertli takım bu maçlarda rakip filelere 31 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.