Real Madrid'de Arda Güler krizi! İspanyollar böyle duyurdu: Arda'da bir şeyler var

Real Madrid Arda Güler
Real Madrid'de Arda Güler krizi! İspanyollar böyle duyurdu: Arda'da bir şeyler var

İspanya'dan Mundo Deportivo, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e tam anlamıyla güvenmediğini ve bu yüzden Celta Vigo maçında hiç süre alamadığını yazdı.

Real Madrid'de Arda Güler krizi yaşanıyor. Real Betis, Atletico Madrid ve Celta Vigo ile oynanan maçlarda süre bulamayan milli futbolcu İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor.

"ANCELOTTI, ARDA'YA GÜVENMİYOR"

İspanya'dan Mundo Deportivo, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e tam anlamıyla güvenmediğini ve bu yüzden Celta Vigo maçında milli futbolcunun yerine Ceballos'u tercih ettiğini yazdı.

"ARDA GÜLER'DE BİR SORUN VAR"

Mundo Deportivo'da 'Arda Güler'e bir şeyler oluyor' başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Arda Güler'de bir sorun var. Takımdaki ikinci sezonunda henüz Real Madrid'in oyununa ayak uyduramayan Türk orta saha oyuncusu, tam da Real Madrid'in pas oyununu geliştirmesi için seçeneklerden biri gibi göründüğü Celta vigo maçında süre bulamadı."

"ARDA'NIN ROLÜNE TAM OLARAK İKNA OLMADI"

"Aslında, sakatlıktan dönen Ceballos'un Arda'nın yerine oyuna girmesi, Ancelotti'nin Arda'nın rolüne tam olarak ikna olmadığını gösteriyor. Birçok Madrid taraftarı Carletto'dan genç Türk için daha fazla fırsat istiyor ama Arda Güler, Ancelotti'yi henüz tam olarak ikna edemedi."

"ARTIK HER DOKUNDUĞU GOLE DÖNÜŞMÜYOR"

"Arda Güler bu sezon tek bir dakika bile oynamadığı üç maç geçirdi (Betis, Atlético ve Celta) ve geçen sezonun sonunda dokunduğu her şeyin gol olduğu o performanslar artık geçmişte kaldı. Toplam dakika açısından bakıldığında, 10 maçta 291 dakikası var, yani oynadığı maç başına yarım saat. Yine de bu sezon henüz bir gol atamadı ya da bir asist yapamadı ve bu, defansif eksiklikleriyle birlikte takımdaki önemsizliğinin anahtarı olabilir."

"ARDA GÜLER YEDEK KALMAYA DEVAM EDECEK"

"Real Madrid'in önündeki zorlu programda Ancelotti'nin ona daha fazla liderlik rolü verip veremeyeceğini göreceğiz ancak her şey gösteriyor ki takımı destekleyecek olanlar üst düzey oyuncular olacak ve Güler gibi ikincil oyuncular şanslarını beklemeye devam etmek zorunda kalacak."

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın