Aziz Yıldızım'dan Arthur Zico'ya yanıt! "Etkileşim almak adına..."

Fenerbahçe Aziz Yıldırım UEFA Şampiyonlar Ligi Futbol
Aziz Yıldızım'dan Arthur Zico'ya yanıt! "Etkileşim almak adına..."

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Aziz Yıldırım hakkında flaş bir iddia ortaya attı. 2008 yılında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı Sevilla hakkında konuşan Zico, dönemin başkanı Aziz Yıldırım'ın devre arasında soyunma odasına inerek kaleci Volkan Demirel'i kenara alması gerektiğini ifade etti. Yıldırım ise bu iddialar üzerine sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, 2008 yılında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaştığı Sevilla maçı hakkında konuştu. Dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına indiğini belirten Zico, Volkan Demirel'i oyundan çıkarmasını istediğini iddia etmişti. Yıldırım, Brezilyalı teknik direktörün iddiasını yalanladı.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI:

Bir Youtube kanalında eski teknik direktörümüz Arthur Zico’nun, Sevilla maçımızın devre arasında o dönem kalecimiz olan Volkan Demirel’i oyundan çıkarması talimatı verdiğim yönünde yalan beyanı yer almaktadır.

Sevilla maçının devre arasında ben, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın, dönemin Uefa Başkanı Platini ve Genel Sekreter yardımcısı Infantino ile, Şampiyonlar Ligi’ndeki yayın gelirlerimizin arttırılması konusunda bir toplantı yapmakla meşguldük. Devre arasında soyunma odasına gitmedim, Zico’nun söz ettiği gibi bir müdahalem olmadı. Böyle bir müdahalede bulunmuş olsaydım bunu açıkça, çekinmeden kamuoyuyla paylaşırdım. Maç bittikten sonra yönetici arkadaşlarımla birlikte soyunma odasına gittik. Zico’nun bu iddiasını 16 yıl sonra gündeme taşımasındaki amacı nedir?

Daha çok etkileşim almak adına ismimi her verdikleri röportajda kullanmayı alışkanlık haline getiren eski Brezilyalılarımıza tavsiyem, bu huylarından ivedilikle vazgeçmeleridir. Bir gün gerekirse ben de kendileriyle ilgili yaşadıklarımı kamuoyuyla paylaştığım takdirde herkes tüm gerçekleri öğrenmiş olur.

Saygılarımla

Aziz YILDIRIM

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın