Jose Mourinho'dan Allan Saint-Maximin'e transfer telefonu

Fenerbahçe Jose Mourinho
Jose Mourinho'dan Allan Saint-Maximin'e transfer telefonu

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho'nun Al Hilal'da mutsuz olan ve takımdan ayrılmayı düşünen Allan Saint-Maximin'e telefon açtığı ve yıldız futbolcuyu Fenerbahçe'ye çağırdığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, transferini çok istediği Allan Saint-Maximin ile telefonda görüştü.

Geçtiğimiz günlerde resmi teklif ile Al-Ahli kulübünün kapısını çalan sarı-lacivertliler, yüksek bonservis ücreti ile karşı karşıya kalınca devreye Portekizli hoca girdi.

MOURİNHO TELEFON EDİNCE İŞLER DEĞİŞTİ

Yetenekli oyuncu, Mourinho'dan gelen telefon sonrası kulübüne gitme isteğini iletti.

Jose Mourinho'dan Allan Saint-Maximin'e transfer telefonu - Resim : 2

Oyuncu, Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu için hızlı bir şekilde transferin tamamlanmasını istiyor.

MAXİMİN'DEN BÜYÜK İNDİRİM

Fenerbahçe, sol kanat oyuncusuna yıllık 4.5 milyon Euro teklif etti. Maaşından fedakârlık yaparak 12 milyon Euro'dan 7'ye milyon Euro'ya düşen futbolcunun kalan 2.5 milyon Euro'sunu ise Al Ahli ödeyecekti.

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

İlk etapta bu rakamları kabul eden Maximin iş ciddiyete bindiğinde ise düşünmek için süre istedi. Futbolcuyu ikna için görüşmeler sürüyor.

Jose Mourinho'dan Allan Saint-Maximin'e transfer telefonu - Resim : 3

Temmuz 2023'te Newcastle United'dan Al-Ahli'ye 27.2 milyon euroya transfer olan Saint-Maximin, 31 maçta; 4 gol attı, 10 asist yaptı. Allan Saint-Maximin'in kulübündeki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. (Sabah)