Kocaelispor, Serdar Dursun ile görüşmelere başladı!

Kocaelispor Fenerbahçe Transfer
Kocaelispor, Serdar Dursun ile görüşmelere başladı!

Mourinho'nun takımın başına geçtiği Fenerbahçe'de Serdar Dursun ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Bonservisi elinde olan milli golcüye Kocaelispor talip oldu.

Gelecek sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'de güçlü bir kadro kurarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Yeşil-Siyahlı takım, forvet hattına transfer yapmak için harekete geçti.

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre Kocaelispor'da Recep Durul yönetimi, Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan, 2023/24 sezonunun ikinci yarısında Sarı-Lacivertli takımda kiralık oynayan Serdar Dursun'u transfer listesine aldı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, Karagümrük ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'u transfer etmek için kolları sıvadı. Körfez, tecrübeli santrfor ile görüşmelere başladı.

2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.