Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Jose Mourinho Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi
Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
jose mourinho basın toplantısı

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Twente ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maçı heyecanla bekleyen futbolseverler Jose Mourinho'nun basın toplantısını, Jose Mourinho basın açıklamasının tarihini, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. Peki, Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Twente ile oynanacak müsabaka öncesinde basın açıklamasında bulunacak. Tecrübeli hocanın maç önünde yapacağı açıklamalar ve basın toplantısı detayları merak konusu oldu. Özellikle Jose Mourinho basın toplantısı tarihi, saati, yayınlanacağı kanal gibi detaylar araştırılıyor. Peki, Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Jose Mourinho basın toplantısı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Twente - Fenerbahçe maçı 3 Eylül Perşembe saat 22:00'de başlayacak. UEFA organizasyonlarında teknik direktörler müsabakalardan 1 gün önce basın toplantısına katılıyor. Jose Mourinho'nun basın toplantısı 19:45'te Fenerbahçe Youtube kanalı ve birçok TV kanalında canlı yayınlanacak.

Jose Mourinho basın toplantısı canlı izlemek için TIKLAYIN