İsmail Kartal'ın vazgeçilmeziydiler! Mourinho'dan Acun Ilıcalı'ya rapor: İkisi de yetersiz

Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın vazgeçilmeziydiler! Mourinho'dan Acun Ilıcalı'ya rapor: İkisi de yetersiz

İsmail Kartal döneminde transfer edilen Becao ve Djiku, Portekizli teknik adam Jose Mourinho tarafından yetersiz bulundu.

Fenerbahçe artık Ferdi Kadıoğlu'nun vedası için saatleri sayıyor. Milli futbolcu, İngiliz ekibi Brighton'a 5 yıllık imza atacak. Bu transferden sarı-lacivertli kulübün kasasına 35 milyon Euro girecek. Asıl merak edilen, Ferdi'nin ayrılığı sonrası takıma kimin geleceği...

BECAO VE DJİKU YETERSİZ

Teknik direktör Jose Mourinho, B ve C planlarını yaptı. Portekizli hoca, Ferdi'nin ayrılığı sonrası sol bekte Jayden Oosterwolde'yi oynatmaya karar verdi. Portekizli teknik adam savunmayı güçlendirmek isterken, yönetimden sol bek değil stoper takviyesinde bulundu. Özellikle Rodrigo Becao ve Aexander Djiku'yu yetersiz gören tecrübeli çalıştırıcı, kadrosuna sol ayaklı bir stoper katmayı düşünüyor.

İsmail Kartal'ın vazgeçilmeziydiler! Mourinho'dan Acun Ilıcalı'ya rapor: İkisi de yetersiz - Resim : 2

FULHAM'DA OYNAYAN BASSEY LİSTEDE

Mourinho'nun isteği doğrultusunda çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Calvin Bassey ismine yöneldi. 24 yaşındaki stoper, Fulham'da forma giyiyor. 16 milyon Euro piyasa değerine sahip oyuncu, sol ayaklı olmasının yanı sıra hızı ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler stoper transferi için 12-13 milyon Euro ayırmayı planlıyor. (Sabah)