Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya imza atıyor

Fenerbahçe Transfer Son Dakika
Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya imza atıyor

Bu yaz kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertlilerde bir ayrılık daha yaşandı.

Fenerbahçe'de gözler orta sahaya yapılacak transferlere çevrilirken ayrılıklar üst üste gelmeye başladı. Sarı-lacivertliler yıldız futbolcunun transferi için 35 milyon euroya anlaşma sağladı. İmzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor. İşte detaylar...

5 YENİ İSİM 6 TRANSFER

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü'nün bonservisini 8.5 milyon euroya Atletico Madrid'den aldı.

Sarı-lacivertliler, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırdığı Youssef En-Nesyri için Sevilla'ya 19.5 milyon euro öderken Allan Saint-Maximin 8 milyon euroya Al Ahli'den bir yıllığına kiralandı. Oğuz Aydın için Alanyaspor'a 6 milyon euro ödeyen Fenerbahçe; Levent Mercan için Fatih Karagümrük'le 2 milyon euroya anlaştı. Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'u ise bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Rade Krunic'in de bonservisini 3.5 milyon euroya alırken bu sezon transfere 47.5 milyon euro harcamış oldu.

Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya imza atıyor - Resim : 2

HARCAMA LİMİTİ SONRASI AYRILIKLAR YAŞANACAK

Fenerbahçe'de harcama limitinin açılması için birçok isimle yolların ayrılması bekleniyor. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Luan Peres, Serdar Aziz, Samet Akaydin, Miha Zajc, Emre Mor ve Ryan Kent'e takım bulması söylendi.

Ayrıca İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta, Becao ile yakından ilgilenirken Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferinde sona yaklaştı.

Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya imza atıyor - Resim : 3

BRIGHTON, FERDİ İÇİN FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

Ajansspor'da yer alan habere göre Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu daha önce Premier League ekibi Brighton Hove Albion ile bireysel olarak anlaşma sağlamış ve kulüplerin anlaşmasını beklemeye geçmişti. Başarılı oyuncunun transferi için taraflar uzlaşma sağladı.

BONSERVİS REKORU KIRILACAK

Sarı-Lacivertliler, Brighton ile yaptıkları anlaşma doğrultusunda milli futbolcunun transferinden 30 milyon Pound (35.2 milyon Euro) kazanacak.

Fenerbahçe anlaşma sağladı! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya imza atıyor - Resim : 5

2018'DEN BERİ FENERBAHÇE'DE

2018'de Hollanda Ligi ekibi Nec Nijmegen'den Fenerbahçe'ye 1.4 milyon Euro'ya transfer olan Kadıoğlu; sarı lacivertli forma ile 202 maçta, 18 gol, 22 asistlik performans sergiledi.

İşte Fenerbahçe'ye Ali Koç döneminde en çok bonservis kazandıran oyuncular:

Vedat Muriqi (21 milyon Euro)
Arda Güler (20 milyon Euro
Kim Min Jae (19 milyon Euro)
Elif Elmas (17 milyon Euro)
Atilla Szalai (12.3 milyon Euro)