Ali Koç yeni Kim Min Jae diye transfer etmişti! Kulüpsüz kaldı menajeri İstanbul'a çıkarma yaptı

Fenerbahçe
Ali Koç yeni Kim Min Jae diye transfer etmişti! Kulüpsüz kaldı menajeri İstanbul'a çıkarma yaptı

Geçtiğimiz sezon El Mokawloon'dan transfer edilen ve yeni Kim Min Jae yakıştırmaları alan 20 yaşındaki stoperin kulüpsüz kaldığı öğrenildi. Genç futbolcu için Iğdır FK ve Fatih Karagümrük'ün Ali Koç'la görüştüğü belirtilirken, oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği bildirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de genç oyuncu Omar Fayed ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor...

FAYED'E IĞDIR VE KARAGÜMRÜK TALİP OLMUŞTU

Mısırlı genç stoper, geçen sezonu Sırbistan'ın Novi Pazar takımında kiralık olarak geçirmişti. Omar Fayed'e önce Iğdır FK ardından Fatih Karagümrük talip oldu. Her iki kulüp de kiralama teklifi sundu.

OMAR FAYED SÜPER LİG'DE OYNAMAK İSTİYOR

Ancak Olimpiyatlar'da ülkesi Mısır'la yarı final oynayan 21 yaşındaki savunmacının 1. Lig'e gitmek istemediği ve Süper Lig'den teklif beklediği kaydedildi.

YURTIŞINA GİTME İHTİMALİ YÜKSEK

Fayed'in menajerinin de Türkiye'ye gelerek yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Mısırlı oyuncunun bir kez daha yurt dışına kiralanma ihtimali de yüksek.

YENİ KİM MİN JAE DİYORLARDI

20 yaşındaki stoper, 2023-2024 sezonu başında El Mokawloon'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Omar Fayed, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Novi Pazar forması giymişti.

Ali Koç yeni Kim Min Jae diye transfer etmişti! Kulüpsüz kaldı menajeri İstanbul'a çıkarma yaptı - Resim : 2

Mısırlı stoperin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Omar Fayed'in güncel piyasa değeri 600 bin euro.