Hüseyin Yücel bu sefer de Farioli'nin sağ bekini buldu! Beşiktaş'ı en az 5 yıl götürecek

Beşiktaş
Hüseyin Yücel bu sefer de Farioli'nin sağ bekini buldu! Beşiktaş'ı en az 5 yıl götürecek

Daha önce Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Ndour transferleriyle taraftarların takdirini toplayan Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in bu sefer 25 yaşındaki sağ bek için Nice'in kapısını çaldığı ortaya çıktı. İşte Nevzat Demir'de yaşanan sıcak gelişmeler...

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Siyah-Beyazlılar, şimdi de Nice forması giyen Jordan Lotomba'yı kadrosuna katmak için devreye girmiş durumda.

CLAUSS GELDİ LOTOMBA AYRILMAK İSTEDİ

Jordan Lotomba, Nice'te geçirdiği 4 sezonda toplam 142 maça çıkarken bunların 80'inde ideal pozisyonu olan sağ bekte forma giydi. Ancak şimdi İsviçreli oyuncu, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor çünkü Nice'in Jonathan Clauss hamlesi sonrası forma giyme şansı azalmış durumda. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmışken de Nice, 25 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Hüseyin Yücel bu sefer de Farioli'nin sağ bekini buldu! Beşiktaş'ı en az 5 yıl götürecek - Resim : 2

AUGSBURG VE HOFFENHEİM ONU İSTİYORDU

Transfer döneminin başında Lotomba ile Alman ekipleri Augsburg ve Hoffenheim ilgilenmişti ama bu kulüplerle yapılan görüşmelerde transfer, bitme noktasına gelememişti. Şimdi Fransa'da transfer döneminin bitimine 10 gün kala Lotomba'nın nereye gidebileceği merak konusu.

SVENSSON'UN ALTERNATİFİ OLACAK

Foot Mercato'nun haberine göre Lotomba için devreye giren ekip Beşiktaş oldu. Sağ bekte sezona Jonas Svensson ile başlayan Siyah-Beyazlılar'ın bu bölgeye bir takviye yapması bekleniyordu. Lotomba'nın ortaya çıkan durumu sonrası Beşiktaş'ın transfer için devreye girdiği belirtildi.

NDOMBELE VE NDAYİSHİMİYE'DEN OLUMLU REFERANS

Kongo asıllı futbolcunun geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Ndombele ve Youssouf Ndayishimiye'den sık sık bilgi aldığı öğrenilirken, oyuncunun Beşiktaş'a gelmeye son derece sıcak baktığı bildirildi. Lotomba, Farioli döneminde 31 maçta forma giymişti. Beşiktaş'ın gözden çıkarıp Nice yolladığını Rosier, Lotomba'nın yedeğiydi. (Fanatik)